Om oss

NM Färgbutik har sedan 1977 funnits på nuvarande adress och drivs idag av Fredrik Ideström med personal som alla har lång erfarenhet inom färgbranschen. Hos oss är du alltid välkommen – proffs och som privat kund. Här hittar du ett brett sortiment av kvalitetsprodukter från de välkända varumärkena Nordsjö och Jotun. Även produkter från ANZA, Bostik, Engwall & Claesson, 3M Scotch , Herdins, Hagmans och Welin & CO m.fl.

Vi erbjuder ett stort sortiment av tapeter från välkända varumärken så som Engblad & CO, Boråstapeter, MrPerswall, Sandbergs och Duro, och även fantastiska importtapeter från bl a Midbec, Tapetterminalen och Intrade.

Vi erbjuder även tjänster såsom färgsättning, färganalyser utav färgdoktorn och inredningshjälp. Vi är den kompletta färgfackhandeln i Nybro.


Välkommen till vår butik

Vår kunniga och engagerade personal hjälper gärna till med att besvara dina frågor – allt från helhetslösningar till bara lite nya idéer och tankesätt. Hos oss på NM är det viktigt att inte bara leverera produkter av god design och hög kvalitet för att du som kund ska känna dig helt nöjd. Minst lika viktigt är att du får den hjälp, service och alla de rätta produkterna du behöver för att ditt projekt ska bli just så bra som du har tänkt dig. Du kan därför känna dig trygg med dina produktval hos oss. Så ta med dig alla dina tankar, idéer och frågor till oss. Du har säkert många idéer om hur du vill ha det, men du får garanterat lika många med dig hem efter ett besök i vår butik!

Behöver du hjälp med målningen?
Inga jobb är för stora – eller för små för NM-Måleri i Nybro, Emmaboda & Kalmar.